Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att som dotter förlora sin mamma.


En dotters förlust

Att förlora sin mamma
Går inte att förstå
Om man inte själv
Gått igenom det
Det går inte att känna
Den stora Sorgen
Den eviga Ensamheten
Den enorma Förtvivlan
Den hårda Maktlösheten
Den svåra Smärtan
Den väldiga Tomheten
Den oändliga Längtan
och den smärtsamma Saknaden
Så många känslor
Som alltid finns där
Som aldrig försvinner
Man går för alltid
Med ett öppet sår
Aldrig slutar det
Svida och skava
Göra så ont
I ditt sköra hjärta
Oavsett
hur gammal du blir
Är din mamma
Alltid din mamma.
Glöm aldrig bort
Att du är för alltid
Din mammas lilla flicka
Minnet av din mamma
Är allt du har kvar
Det bär du med dig
I ditt hjärtat för evigt
Men ingen kan förstå
Att det inte alltid räcker
När det smärtar
Längst in i själen
När hjärtat blöder
Då saknaden blir för stor
Vad gör du då?
Vart tar du vägen?
Tårarna börjar rinna
Mamma jag önskar så
Att du kunde komma tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-05-20 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan