Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista natten

JAg sitter vid din sida
och dina tunga andetag

Du vänder sakta ditt huvud
mot mig och öppnar sakta ögonen

En värme av ömhet sprider sig i min
kropp då jag ser in i dina ögon

Ögon som talar utan ord men som
visar vad du känner och vill

Jag torkar din panna så att du ska
få svalka
Tankarna snurrar i mitt huvud
att detta troligen är den sista natten

Jag smeker din kind
en kind så tunn
med en hy gjord av skiraste glas

En lampa är tänd i rummet och man
hör endast dina andetag så tunga
Tvn visar en film och lugnet i rummet
sänker sig omkring

Din kropp börja säga ifrån och jag vet
att det bara handlar om timmar
till du får vandra över till den andra sidan




Fri vers av christie
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 23:06



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Stark, öm text..
2010-08-30

  aol
stark så berörande, det oundvikliga avskedet, så hjärtat gråter
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

christie