Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tonsatt av undertecknad


Ensamt Hjärta


Det känns som att mitt hjärta inte sitter där det ska
att det halkat snett i mitt bröst
min kropp är ett känslolöst vakuum
där ingenting någonsin händer

Det känns som att jag alltid sett på världen utifrån
som om hela mitt liv är en dröm
min kropp är ett känslolöst vakuum
där ingenting någonsin händer


Allt som jag älskat är nu för alltid borta


Ett ensamt hjärta slår så långsamt
saknar ett annat som slår i takt
mitt ensamma hjärta gråter blod
har förlorat all sin kraft
Det gör så ont inom mig
det är så tyst och kallt
Jag ska skära ut mitt hjärta
göra slut på allt

//2005




Fri vers av Karl Henrik Karlsson
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-11-22 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Henrik Karlsson
Karl Henrik Karlsson