Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första kyssen


Och du suckade när blygsamheten krossades mot marken
så uppstod en tystnad av drypande saliv
aldrig har jag sett din tunga leka så med orden
som när jag lät dig räkna mina tänder




Fri vers av Karl Henrik Karlsson
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-12-13 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Henrik Karlsson
Karl Henrik Karlsson