Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans på rosor


Livet är en dans på rosor
Har inte rosor taggar?

Livet är en dans på rosor
Är inte rosor väldigt sköra?

Livet är en dans på rosor
Går inte rosor sönder om de dansas på?




Fri vers av Karl Henrik Karlsson
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-11-22 18:48



Bookmark and Share


  yoyyo
något som jag läst några gånger
kanske inte exakt, men liknande..
2006-04-24

  Karin I
gillar det, äkta och bra!
keep it up!
2005-11-25

    ej medlem längre
Hej
Jag tycker om det du skriver det är bra och väldigt äkta
mvh pillanlax
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Karl Henrik Karlsson
Karl Henrik Karlsson