Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komedi nr.54 - Emma


Aldrig kan jag glömma denna flicka
hon som skänkte mening åt min värld
hon som tände upp mitt hjärtas härd
med eld som ingen levande kan släcka
Denna flicka
vacker som en ängel
gav mig kärleken jag länge saknat
Äntligen
så har jag nått min himmel
äntligen har mina känslor vaknat

Redan första gången jag fick se dig
visste jag att du var speciell
en helt ny färg i livets akvarell
målande som vackra scener åt mig
Du gav livet
nya dimensioner
spräckte verkligheten i dess sömmar
Du blev ljuset
efter år av mörker
du är den som finns i mina drömmar




Fri vers av Karl Henrik Karlsson
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-12-19 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Henrik Karlsson
Karl Henrik Karlsson