Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
evighetstanke


Det mörka havet ovanför


Urvattnade stjärnor
tomma sånär som på tomhet
fjärrskådar mig utifrån
reflekteras i mitt innersta
Hur något så tomt och tyst
kan fylla en med skräck
hur galenskapen sakta växer
och den klaraste tanken förbyts i vanvett

Det som skrämmer allra mest
är inte det som finns
utan det som är så tomt och tyst
Det mörka havet ovanför
och stjärnor fulla av tomhet


//2005




Fri vers av Karl Henrik Karlsson
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-12-27 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Henrik Karlsson
Karl Henrik Karlsson