Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"fem-minuters dikt\"


Mörkrets mekanismer


Lyssnar jag noga
så hör jag nattens klockslag
sekund för sekund
närmare, närmare
Mitt elektroniska timglas
vilkets sand hörs rinna ut
korn efter korn
ut i evigheten

Lyssnar jag noga
så hör jag mina hjärtslag
slag efter slag
fortare, fortare
Min biologiska maskin
vilkens blod hörs rinna ut
droppe för droppe
ut i evigheten

//2005




Fri vers av Karl Henrik Karlsson
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-12-13 00:38



Bookmark and Share


  yoyyo
inget säger att en 5min dikt ska vara bättre eller sämre än någon som tagit evigheter.
gillar slutet det var snyggt
"Min biologiska maskin
vilkens blod hörs rinna ut
droppe för droppe
ut i evigheten"
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Karl Henrik Karlsson
Karl Henrik Karlsson