Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam själ


det var en gång
en ensam själ

som mot alla odds
trotsade fysikens lagar

lyckades hitta
en ensam
själ

till

två ensamma själar
blev snabbt 3

en mirakulös enhet

tills en ny
ensam
själ
gjorde entré

vi-kan-kalla-honom-måns

treenigheten gick i kras

en av delarna upplöstes
i intet
plötsligt hade 3
blivit 2
+0

vi-kan-kalla-honom-måns
anslöt

och en ny trio
hade således
bildats

den första av
dom ensamma själarna
den som var en gång
var inte längre

var blott ett halvruttet
minne i 2
och endast 2
hjärnor
i några år

tills tiden tog ut sitt
och skapade en illusion
av att den
ensamma själen
aldrig
någonsin funnits

och vem vet



det kanske den
aldrig hade gjort
heller...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-31 11:43



Bookmark and Share


  walborg
Oj vilken väl formulerad berättelse om en sorglighet.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP