Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#17)


idag blev lisa arg

hon pratade i telefon
med sin dotter
som förkunnade
att pappan hade lagat middag

pommes frites
med pulvermos

lisa tyckte
att det var
en undermålig meny

hillevi kallade mig för
'jävla idiot'
när jag satte på
rage against the machine

jag bytte till
josé gonzalez
vilket blidkade henne

jag målade ett
akvarell-stilleben

föreställande en fruktskål
kitschigt
men ganska snyggt ändå

borgar-göran kom tillbaks
tydligen gått in i väggen
igen

har ätit två ostmackor
5-7 koppar kaffe
och en nektarin idag

hillevi går som en pingvin
av och an i korridoren
ser rätt roligt ut

ganska kul faktiskt















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-30 14:46



Bookmark and Share


  Niz
Jag har suttit på hispan, och ditt folk verkar om än möjligt vettigare än mitt.
2010-09-07

  Nina Nightwish
Ja, vad ska jag säga:) Helt makalöst bra text, du är så himla duktig på det här, bara så du vet:)
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP