Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill visa dig.

jag vill ha makten att visa dig hur jag känner..
Jag vill visa dig hur verklig ångest känns.
Jag vill visa dig hur det känns när osynliga händer tar på din rygg och stryper dig.
Jag vill visa dig hur det känns att höra röster. När dem viskar om dig och hur du ska leva.
Jag vill visa dig mitt liv.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-30 21:25



Bookmark and Share


    The Poisoned One
Känner igen mig, bra skrivet.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi