Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten och du

Vakna magi
skapad inuti

vandrad trött
vackert ovanligt
nära

väljer inget val
stänger ingen
öppnad dörr
men

finns du
finns skönhet




Fri vers av poetlinan
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-31 00:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint text, inger hopp! Fin avslutning:
finns du
finns skönhet
2010-08-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, vilken varm känsla av kärlek du får fram. Blev tårögd/B
2010-08-31

  Suzy med punkterna
Mm den här faller mig i smaken...lite mystisk i sitt utformade.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan