Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina vackra ögon

I dina blåa ögon speglas havets glans
i ditt leende blommans röda krona
i varje rörelse du ger mig
var morgons glittrande mystik

din doft i mina andetag
din ömhet
i klangen av din röst
du skänker mina sinnen tröst
du torkar alla själens fönster
från tårarna som en gång föll likt regn

i dina blåa ögon speglas havets glans
i ditt leende blommans röda krona
du famnar mig
i varje ord du skänker
du värmer mina frusna ögonblick
med all din ömhet
mot min själ

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-31 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~