Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu läggs kraftlinorna ned i jorden...




Infrastuktur:8

linjegatorna lämnar luften

de bärande jättarna

dansar i sprakande trådar

men faller till jorden, och dör

 

nu tar de nya vägarna

boningar till sig

är det där skall jag bo

om hundra år?




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-31 11:13



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Eftertänksamt och väl beskrivet.
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö