Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten

krogen. massa öl och det
går inte att dricka
tillräckligt fort
men ingen kan fly snabbare
än jag. tolv är
klockan. i kylan själv
byter pengar mot pulver
på toan nu med
fummliga fingrar
inte tänka. rakt upp och
öl-indränkt hjärna
håller ingen koll
massa mer. fort
och mycket
jag skrattar. det luktar kemiskt
lite till. sen ut i trängseln
det bränner i halsen
sköljer med tequila
drar tvinnar håret mellan
fingrarna. händer
munnar ljud
och rysningar
dags för toa säger
någon. nej säger man
aldrig
hacka noga vitt lite gult
någon bankar på dörren
rakt upp. många gånger
och jag är
högt ovan
alla andra. det gnistrar
men börjar bli kall
synen hoppar
och på ryggen rinner
vatten




Fri vers av viola raz
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-11-22 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viola raz