Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven under en fysik lektion


Till en lärare

Trots att solen skiner
syftar inget på bättre tider

Lika fast nu som tidigare
om inget, har allt blivit drygare

Hur lyckades jag glömma
att han ger allt levande lust att rymma?

Trots att ämnet borde vara skoj
får han Lärarverket att säga Oj




Fri vers av Sikska
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 12:13



Bookmark and Share


    jiffel_!
nice sophie. jag gillar den. den är jätte bra. kort och innehållsrik och med en stor gnutta humor.
2012-03-05

    Monster
Nice one! Är den om han? =)
2010-10-09

  Algotezza VIP
Jag gillar att dina rim - att de inte rimmar helt och banalt hjärta-smärta, hus-rus, utan är halvrim, assonans (slå upp detta ord, manar svenskläraren!)
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska