Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstönskan

Väntan vakar i mina ådror
Blodet stiger i grader

Utanför blir allt kallare
Fåglarna flyr brisen

Förväntansfulla dagar
Iklädda höstens färger

Hoppas på ett möte
Vid regnbågens kant

Unga i nattens mörker
Hand i hand, silvermåne

Lyser upp vår väg
I det klaraste sken




Fri vers av Cbastian
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 22:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Längtan till hösten - den första delen med hög septemberluft och vemodiga fågelstreck - ja den delar jag!
Väl poetat!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian