Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg ett foto av frihetsgudinnan med en tät dimma. Associerade lite fritt.....


Tät dimma

Dimman ligger över stora landet i väst,
man kan knappt se frihetsgudinnan

Fri att utöva din religion, men ingen moské,
handeln på Wall Street fortsätter i evighet

Slavhandeln är avskaffad sedan länge,
men kvinnor på gatan säljer än

Murar i söder stänger ute fattigt folk,
även fast vi är ifrån samma planet

Frihet i konstitutionen, svår i praktiken,
rädsla måste besegras med kärlek

Hat måste besegras med kärlek,
en klyscha men vi måste börja bry oss

Om varandra, kärlek är allt som finns,
må den lysa upp denna täta dimma




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 545 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian