Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från september till september

Septemberhjärta av guld
magiska hösten som följd
minnen av ditt leende
och hur mitt hjärta läkte
av din närhet

Oktobersköld som skyddade
och skapar lycka
med din hand runt min
spelar vi förväntan
på isen

Novemberkyla drar in
och tårar skapade
längtan till närhet
långt ifrån dig
i sorgens förvirring

Decemberkramar
landade aldrig i famnen
jul strålade över mig
utan guldet
utan din magi

Januarilängtan skapar nytt
reser en tusen mil
på några meter
stannar upp
längtar in

Februariglimten
vackra charm
det bankar till inuti
du drog mig förälskad
och insikten tog mig

Marsförvirring fyller
förflyter utan din
guldbeströdda närhet
lite sorg som växer bort
och sakta uppfylls ny

Aprilmirakel drömmer
vaknar helt och inser
det mitt hjärta vill
är du
och bara du

Majnärhet i morgonen
vaknar med doften av dig
börjar skapa ett vi
börjar leva
känner mig hemma

Junisånger blomstrar
sjunger sommar
ljumma vindar sveper
över vår kärlek
älskade guldstänk

Julilycka i solen
tyska mil och timmar
simtag och löpsteg
vi flyger
hjärtat dansar

Augustielden brinner
kvällarna smyckar
gemenskap
våra timmar
ovärderliga

Återigen septemberhjärta
så stolt älskar jag dig
från första stund
de bruna ögonen
förtrollade mig




Fri vers av poetlinan
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-01 12:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert och lyckligt, såsom det ska vara ibland.
2010-09-01

  Suzy med punkterna
Vackert skaldas hela året..
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan