Publicerad första gången 2007-09-10

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publicerad första gången 2007-09-10




lila myrmarker... i repris

 

lila myrmarker 

runt gula blomkorgar av
krysantemum


tulpanen vissnar
för smärtans scenarier

gömmer sin rädsla


ansikten, masker
utan mimiska grimaser

visar blå ögon


den döda björkens
nervtrådar spretar mot skyn

en färdplan för liv


ur obalansens
celebrerande fasad

följer ny balans


ansiktet delvis dolt
av mörka hårets svall

silverslingor lyser


bernstensfärgade
ögons djup skänker liv till

bröd och poesi








 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-01 10:02



Bookmark and Share


  Rachel Roth
applåd Fredrik!
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP