Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Rädsla

Det är väl ofta så med rädsla
att den sällan är verklighetsanknuten
Utan det brukar mer handla om
en känsla av otrygghet
Vilket borde betyda att
Otrygga personer
känner mer rädsla




Fri vers av Bevingad
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-09-01 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad