Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Längtan

Medan de andra längtar efter
dusch, mat och en säng
längtar jag efter närhet
kramar och ordlös kärlek

Den slags påfyllnad man
får av att umgås med
mor och far eller en
riktigt nära vän

Men mest av allt längtar jag
efter den dagen då jag
känner att jag tillhör
en annan människa

När jag har en man
som vill vara nära mig
som vill förstå mig
och möta mig
där jag befinner mig
för stunden

Längtan efter någon
som jag ibland kan luta mig mot




Fri vers av Bevingad
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-01 15:31



Bookmark and Share


  diktälskare
åh så fin.. känner verkligen igen mig! <3
2010-09-01

  Janne
så kärleksfull dikt

berör mig

Betraktaren
2010-09-01

  Line W
Jättevackert!! Kram :)
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad