Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en vän

Hon skrattar och ler
gör miner som jag
vi möts i ett ordlöst språk
och förstår varandra ändå
Vi busar och fular
spelar luftgitarr och sjunger
Ibland är vi tysta och lyssnar
tillsammans till naturens
melodier

Vi har badat nakna
Vi har planerat, drömt
och kommit iväg
Vi är här nu!
Och vi har utvecklat
en varm vänskap
Hanna och Jag!




Fri vers av Bevingad
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-01 15:33



Bookmark and Share


  PPQ
jättefin text
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad