Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fjället

Luften är ren och naturen likaså
Ljuden av människor är ytterst få
Ljudet av vatten i forsen kan lätt
förväxlas med en bilväg

Man finner inre balans
och ångesten lämnade
jag på Arlanda
Jag är ett med naturen
och finner inre ro

Att sätta den ena foten
framför den andra
är meditativt
Att inte styra in tankarna
åt något håll
utan lyssna på sin egen andning
är vad det handlar om

Spana efter fåglar och renar
se upp för pölar och hala stenar
Se solen som leker på klipporna
njuta av värmen den ger
glömma allt som är oviktigt




Fri vers av Bevingad
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-01 15:39



Bookmark and Share


  Bobby
Det är fint.
Naturen är vacker.
Gillade bäst raden med fot framför fot...
2010-09-05

  Janne
naturen är underbar

för den som låter sig

uppskatta den.

en njutfull dikt!

Betraktaren
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad