Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som ett flygplan som inte är påväg att störta

Med facit i hand är du alla fel
och du anade nog att
det fanns mer brinnande eldar
än vad vi hade fingrar
och oss emellan
så var jag aldrig den du trodde
det spelar ingen roll nu
men det kanske hade gjort då
jag behövde ha mer
trots att du förstörde mig helt
och om vi bara lagt vår kaxighet
på samma plats som hatten
kanske allt varit ok nu
benjamin syrsa hade rätt
men jag lyssnar eller litar aldrig på mig själv
för att jag skrämmer mig
av den anledningen att jag är för ärlig för att kunna ljuga


det tog en lång tid
för mig att inse
men det var värt det
för vet du?

Jag klarar mig fint utan dig.




Fri vers av you, always
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 16:21



Bookmark and Share


  yoakimu
Skönt att höra! Gillar det positiva i detta, som verkligen fångas i titeln och den hoppfulla slutraden.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

you, always
you, always