Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå, gick, gott!

En enkel flicka från Timotej
träffar en så fin man och det ville sig
i säng de hamnar
varandra gott famnar
fint ord hon fann: -Nu promenerar det för mig!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-01 21:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Boktsäverna hanterar du l'tt
så att orden till skratt blir rätt
2010-09-04

  ULJO
Du är rolig du!
2010-09-02

  thyra
Skrattar gott :)
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt