Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon i guldstaden

Vaknar vid din famn där jag alltid hamnar
alltid vackert välkommen där
närhet som aldrig blir nära nog
och doften av din underbara existens
suktar efter samhörigheten inom oss
underbart nära det vackraste ljud jag vet
dina hjärtslag




Fri vers av poetlinan
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-02 06:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin kärleksförklaring.
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan