Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde gråta för jag lärde mig aldrig att le.

Jag borde bryta mer regler. Vara mer högljudd och ta mer plats. Leva livet på gränsen och se vad som händer. Göra saker som man inte borde för att ta del av konsekvenserna av dem.

Jag borde vara lite snyggare och le mer.
Måla naglarna och bära ringar. Gå i höga klackar trots att jag blir för lång. Måla läpparna röda och känna mig som en filmstjärne-vamp.

Jag borde ta sista tåget hem. Titta på stjärnor om natten. Se stjärnfall och önska mig saker. Lyssna på stadsljud och känna mig hemma.

Jag borde kyssas mer. Hata mindre och älska som det inte fanns någon morgondag.

Jag borde ljuga mindre. Försöka vara mer som mig och mindre som någon annan. Njuta av stunderna som jag spenderar med någon som jag bryr mig om alldeles för mycket.

(Jag borde säga jag är rädd för att inte räcka till)




Fri vers av Niclasdotter
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-02 23:03



Bookmark and Share


  Johannes Brandt Serrander
Carpe Diem <3

Ante Mortem (:
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter