Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För flera år sedan var jag inne i en period då jag tackade jag till en massa okända Msn-användare. Det blev min död till Msn!!!


Msn - Jag har så många strängar på lyran



Så loggar jag in.

Tycker det är lite jobbigt att Mr C är inne,
blockar honom tillfälligt.
Även Mr F och Mr T får min blockad.
Det är flera som visar sin frånvaro.
Himla tur för mig.

Så börjar det plinga.
Pratar om väder och vind. Och ingenting.
Först är det två på gång, sen blir det
bara fler och fler.
Berättar om samma sak för Mr B, två gånger.
Jag börjar skämmas redan.

Inte har jag förstånd att trycka upptagen innan
det är försent.
Mr G är fräck. Verkar som om han vill få mig i säng,
i cyberrymden.
Säger åt honom att om hans K var så lång så skulle
det vara OK.
Han blockeras.

Nu är helvetet lös. Jag hinner inte svara på en Mr,
så undrar en annan Mr om jag dött.
Fy vilket jobb, jag blir alldeles svettig.
Jobbar som tusan för att få alla nöjda.

Innan jag är klar har fem timmar gått.

Till ingenting




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-02 23:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skönt att skillnaden här inne på poeter är att även om man ständigt har som mellan 100 och 200 obesvarade mejl i inboxen, den i vilket fall inte låter som ett brandlarm och man själv väljer när och till vem man vill och orkar svara. Annars är det nog få skillnader är jag rädd.
Roligt att läsa man inte är ensam om att sätta pinnar i eget hjul, eller vad det nu heter. Mångfald av val kan skapa stress istället för möjligheter. Jag har hört att FB är något liknande beroende att som fastna i.
2010-09-03

  aol
starkt bra skriftat
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP