Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans brutna tunga

Jag lider

med alla ansikten som ler

Någonstans

mellan alla lyckans fraser

gråter barnet

Jag lider

med själen som pudras

Någonstans

i hjärtats mittpunkt

sitter nålen

Jag lider

med alla återkommande ja

Någonstans

mellan ordens glitterhav

döljs sanningen




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-04 19:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ulf Lundell skriver i "Visenterna" om Filippa Reinfeldts tillgjorda leende.
2016-01-06

  Lars Hedlin
Starkt framfört med känsla!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP