Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tävlingpåpoeter.se "Egnahem" heter min hemby där jag är uppväxt


Hemlängtan

Står vid älskad barndomsby

under stackmolns smyckad sky

Känner sommarljummen vind

smeker ömt min varma kind

 

Många år har flytt förbi

upplevt sorg och harmoni

I mitt hjärtas djup jag har

alla barndomsminnen kvar

 

Flera vägskäl har jag nått

aldrig ro min kropp har fått

Varje gång jag lämnat dig

bit av hjärtat fattats mig

 

Äntligen jag nu förstår

Egnahem min kärlek får

Vingar bär mig till ett bo

hem igen där själ får ro




Bunden vers (Rim) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-25 20:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt fint framfört!
2017-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Man har sina rötter.
Men det viktigaste är frid med Jesus. Fridsfursten.
Matteus 11:28
2017-05-26

  Syrran77
Fint om hembygden där en bit av hjärtat finns kvar.
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP