Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut och in - in och ut

Långt där uppe i det djupaste havet

bland en djungel av vita fjälltoppar,

ser jag solen stiga ner på en svart stjärnhimmel.

Jag längtar tills igår och minns min framtid.

Mitt huvud vilar mot mjuka stenar 

och hårda kuddar.

Fantasi är drömmar med verklighetsbakgrund.

Min kärlek är så stor till naturen

att jag hatar att se på den.

Jag sover med mina ögon öppna för att blunda

för mina drömmar.

Allt det lilla är så stort och det stora är så litet

att det inte hörs.

Jag har så många liv att se fram emot

för jag existerar inte ännu.




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-29 18:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket vacker dubbelbottnad dikt .
som jag nu ser det
Skaldekonst som griper tag
2020-12-29

    ej medlem längre
Den vackra norra naturen har fjäll och mycket natur. Det saknas söderöver. Du får oss alla att längta norrut.
2019-01-13

  aol
Underbart skaldat gillas mycket.
2017-10-06

  aol
Underbart skaldat gillas mycket.
2017-10-06

    ej medlem längre
Dina ord berör och sätter både tankar och fantasi i spinn.
2017-06-26

  Anya VIP
Gillar särskilt vändningen i slutet...nää kanske har man inte börjat existera ännu.
2017-06-26

  Lars Hedlin
Oerhört bra gillas mycket!
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP