Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiens bubblor

Går genom skogen, på stigar som trampats många gånger

Omkullfallna träd varvas med gammalt och nytt 

Fåror av sinade bäckar möts av ny grönska, som om rötter

törstat och tömt vattnet

 

En och samma himmel spänd över skogens historia

Mina fötter trampar på osynliga spår av tider som flytt 

Drömmar, längtan,  kärlek och sorg göms i rötter som 

vägrar ge upp

 

Tänk om vindarna som leker över  trädens kronor kunde sjunga

en sång om historien




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 23:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I naturen finns en myckenhet av inspiration.
2024-03-22

  lodjuret/seglare VIP
Har läst texten på tvenne olika dialekter. Den ena är Stockholms län. Den andra blev hur di taler i Värmland.
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP