Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren tystnad

När lugnet lagt sig till ro

och smeker kinden

med varm hand

Då prisar jag Skaparen

för den

rena tystnaden




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-22 10:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den kan vara Guld värd
2016-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Den är en nåd att stilla bedja om, som den brukar heta.
Jag har upplevt dessa stunder av förtätad, elektrifierande atmosfär när Guds närvaro har varit så påtaglig att hela min varelse berörts.
Dessa stunder gör en enorm skillnad.
Jesaja 30:15.
Lukas 10:38-41.
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP