Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett silverhav

Se det blänker under nattens månljus
som en spegel  utav diamant
se det glimrar såsom äkta silver
det magiska havet
så underbart

se vågorna mot stranden smyger
se hur de smeker
mot stenens kanter
se hur de bär
sandens korn

i natt är det ett silverhav
i natt är det en spegelbild
av månens lampa
i natt är det mystikens
röst som talar
underbart

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-03 03:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Solnedgången över sjön var underbart vacker ikväll. Jag önskar att jag kunde beskriva den lika vackert som du beskriver havet:)
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~