Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, det är den tiden snart...




Så går ett liv

Lönnen har börjat brinna

och ett rasande regn

kan inte släcka denna eld

så går ett liv till jorden

i fallande död




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 319 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-09-03 09:20



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket bra bild av höstens fallande löv!
2010-09-05

  Elisabeth VIP
Fint beskrivet om höstens ankomst.
2010-09-05

    Bodil Sandberg
Ja nu är höstens uppflammande tid som alltför snart förgår!
- fantastiskt vackert Fredrik!!varma applåder!
2010-09-04

  anits VIP
Mycket vackert
2010-09-04

  Maria T
Vacker tolkning av
höst och död
2010-09-03

  Elaine.S VIP
Det här var i sin allra vackraste bitterljuva mening en alldeles superb dikt om hösten, kort men innehållsrik.
2010-09-03

  aol
vackert Fredrik
2010-09-03

    Maria Malm
Liv och död, i ständig samverkan..fint diktat.
2010-09-03

  En strimma av guld
Skiftande årstider ger oss perspektiv på livet. Då löven faller så saktar många av oss ner och tillvaron går in i ett skönt lugn.

Skrivet på så sätt att det sägs mycket mellan raderna. Bra!
2010-09-03

  mare VIP
Mycket vackert...
2010-09-03

    sajo
Den här gillar jag verkligen. Årstiderna är som ett helt långt liv. Så underbara är årstiderna att följa.
2010-09-03

  Anna*
Mycket snyggt i dubbelt avseende och tolkning! Kram <3
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö