Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en haiku om september 2010


den sjätte stationen, september

höstmörkret kommer
vi väljer om två veckor
kylan närmar sig




Bunden vers (Haiku) av Röda Sam
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-03 12:57



Bookmark and Share


  Lady Alassa
7-stavelse dikten fick jag verkligen fundera över missledd av rubriken. trodde jag att man skulle välja tåg.
Men sen kom jag på det

En dubbelt upp aktuell dikt.
Finns det kanske inget annat en kyla och mörker att välja på?.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam