Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ax


det ilar i mina tänder,
pulserar i skallbenet,
som nervtrådar utanför mina naglar
och skalet blir större
vidgar sig som ett sjukt organ, sväller
hinnan mot fönstret blir tunnare
inom mig ett freak, vredgade klor
skrapandes mot muskelvävnad
på näthinnan fladdrande ljus
i luftstrupen 78% kväve

någonstans ett skrämt barn
hudlöst,
försvunnet

ingen letar efter det.




Bunden vers av Röda Sam
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-22 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berör ... mycket ...

2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam