Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

get lucky

men kärleken (?) är inte som den på film
jag bränner mig inte på elden

men du, det svindlar lite i min mage
och det sjunger lite i mitt fågelhjärta
susar en aning i artärer och vener
och pipor av ihåliga ben
när jag vaknar och det första jag ser är dina turkosa ögon




Fri vers av Röda Sam
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-05 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam