Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... där man får sköta sitt eget huvud, men slipper sköta sig själv


besökaren

det kryper en hand genom mitt bröst och kramar mitt hjärta
min bröstkorg trycks inåt
som ett långsamt, utdraget rop i slow motion som sedan blir snabbare, gällare
hjjjjjjjjjjjääääääälllllllllppppppppppphhhhjjäääällllppppphhjjääääääääälphjäääällpphhjjjjÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP
ligger i fosterställning på sängen, munnen vidöppen som en guldfisks
andfådd som om jag sprungit fyra mil och en kilometer till staplar jag fram
kollapsar in i mig själv, imploderar utåt

så jag reser mig upp för att gå ut och lägga mig i en korggunga på lekplatsen
men då har det redan blivit mörkt utanför fönsterna




Fri vers av Röda Sam
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-06 21:42



Bookmark and Share


  Ellika
"så jag reser mig upp för att gå ut och lägga mig i en korggunga på lekplatsen". De där småsakerna som gör det så BRA. :)
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam