Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som björnar

det börjar med snödrivor
kylan kryper in mellan mina lår men dina händer är varma
och dagar senare plockar jag fortfarande dina hårstrån från mina kläder när du vänder dig bort i korridoren
men här kommer självömkan
här kommer skammen vi skålar om att inte känna
för du vänder dig bland människor
alltid bort från mig och mina drivor av snö och grus och is
bort från trasiga dörrar och avgrundsdjupa hål mot ljusare nätter och ett halvt löfte om ett hälsosammare alternativ

allt jag gör är att förorena




Fri vers av Röda Sam
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-19 21:37



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Fan hjärtat, du är så sjukt bra. Sluta aldrig skriva!
2013-03-31

  FysisktMental
Så förbannat bra skrivet Karin! Så jävla snyggt!
"det börjar med snödrivor
kylan kryper in mellan mina lår men dina händer är varma
och dagar senare plockar jag fortfarande dina hårstrån från mina kläder när du vänder dig bort i korridoren"
Något av det bästa jag läst, kan jag nog säga. GRYMT
2013-03-21

  Zac Fransson
En kan inte finna sinnesro utan att inombords leva i frid. Bra skrivet!
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam