Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel lånad ur 'elvis' av kent


en superhjälte för dig

och tiden fortsätter
att gå.

jag studerar vid universitetet nu,
denna värld av föreläsningssalar,
seminarier
måndagsfyllor och
långa eftermiddagar på kafé
vilda handgester
och ett engagemang
glitter i ögonen

mardrömmar på nätterna
och de utsträckta timmar då jag stirrar på böcker,
stirrar och ingenting är
begripligt
nej,

ingenting är begripligt

och jag fyller upp hörnen,
i ett är jag avslappnad och full
i ett är jag arg och beslutsam
i ett är jag någonting helt annat
i det sista är jag panikslagen
under en filt

men jag lägger locket på,
tar på mig något snyggt,
kastar håret bakåt, hakan uppåt
och glider
med ett segervisst leende
in
i
galenskapen




Bunden vers av Röda Sam
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-19 21:57



Bookmark and Share


  dubbelve
Jag tycker om ditt sätt att skriva, simpelt fast på ett bra sätt!
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam