Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till femenistisk dikt. Jag älskar kvinnor och deras underbara kroppar.


En man är inte som en kvinna

Ingen man i världen kan göra en kvinna,
lyckligare och gladare som en annan kvinna.

Ingen man i världen kan ge en kvinna,
mer kärlek och värme som en annan kvinna

Ingen man i världen kan ge en kvinna,
mer trygghet och lugn som en annan kvinna

Ingen man i världen kan bli lika mjuk
och len som en annan kvinna

Ingen man i världen kan bli lika vacker
som en annan kvinna

Ingen man i världen kan få lika fina former
som en annan kvinna.

Ingen man i världen kan förstå en kvinna
på samma sätt som en annan kvinna

Ingen man i världen kan älska en kvinna
på samma sätt som en annan kvinna.

Ingen man i världen kan jämföras men en
annan kvinna.

För en kvinna vet precis hur en annan kvinna
vill ha det.




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-03 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan