Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti lungornas explosivitet

Luft i lungorna, hunriga ögon
andas djupt, tar in hela dig
åh vackra gestalt och perfektion
med skavanker som gör dig hel
mina andetag är bränsle
driven kärlek oändlig kraft
bromsas inte av milen
dragen mot miljoner syremolekyler
allt jag behöver är luft
för att älska dig




Fri vers av poetlinan
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-14 16:35



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Wow, laddat och känslofullt..Fint/B
2010-09-19

  Suzy med punkterna
Kraftfull längtan
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan