Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lotter falla





Jämlikhet - ett honnörsord

i tiden

som aldrig når fullkomning

förrän man är avliden

Då delar vi slutligen

samma öde

samma jord eller aska

omsluter de döde









Fri vers av Michaela Dutius
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-04 11:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det skulle
gälla i livet ju
inte när man gått itu!
Tänkvärt beskrivet!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius