Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag till min älskade sambo som jag levt med i 8,5 år nu. Den fick hon i present på alla hjärtans dag.


Min livskamrat


Jag har funnit min livskamrat
Det är du
Min allra bästa vän
Det är också du
Du finns alltid där
Du ställer jämt upp
Du hjälper alltid till
Du står ut med mig
Du lyssnar på mig
Du förstår mig
Du tröstar mig
Du överraskar mig
Du älskar mig för den jag är

Tack för att du alltid finns
Tack för att du alltid lyssnar
Tack för att du alltid förstår
Tack för allt du gör
Tack för att just du blev min
Tack för att du är du
Jag älskar dig mest världen
Du betyder allt för mig
Utan dig är jag ingenting
Du och jag förevigt




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 993 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-04 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan