Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag efter insperation från den här bilden.


Vägen upp till dem vi älskar


Det här är trappan upp
till alla dem vi älskar.

Det här är vägen upp
till din morfar
till din farmor
till din pappa
till din vän
Till alla nära som du har förlorat

Det här är också vägen upp
till min mamma
till min mormor
till min morfar
till min farmor
till min farfar
Till alla nära som jag har förlorat.

Det här är vägen upp
till alla dem vi älskar

Det här är trappa upp
Förbered dig noga
Ta ett kliv
Ta två kliv
Ta tre kliv
Ta bara ett steg i taget
När du är redo
När din tid är inne
När det är dags för dig
Dags för dig att få möta alla igen
Alla dem som du har förlorat.




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-04 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan