Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag när jag kände att jag inte fick plats i en annan människas liv.


Varför får jag inte plats?


Det gör så ont
Det känns så tungt
Du ser mig inte
Du svarar mig inte
Du verkar inte bry dig
Jag förstår ingenting
Varför får jag inte plats?




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan