Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens bro



På månens bro går vi tillsammans

vi håller hårt i varandras händer


Du låter väl inte mig falla

då drunknar jag i mörka vatten


Jag släpper heller ej din hand

du skulle bli vilsen och ensam


Månens bro är smal och mystisk

vi går sakta mot strand


Du och jag tillsammans

utan att falla i mörkret




Fri vers (Prosapoesi) av arja savela
Läst 612 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-05 00:20



Bookmark and Share


    maija tuori

Miten minulla on jäänyt etten ole huomioinut aikaisemmin tätä ,kertakaikkiaan yliluonnollisen koskettavaa textiä kahden ihmisen koskettavaa rakkaustarinaa !!!
2012-11-30

  Bibbi VIP
Skriver under på Eaglemountains
2010-10-04

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert skrivet - den ömsesidiga trygghetens känns


Grattis även till en välförjänt plats bland de fem uppmärksammade!
2010-09-05

  NaturligaJag
Den var mycket vacker
2010-09-05

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela