Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grå draperier

framför det höstlikt klarasolindränktavårtbitarbesjungna landskapet
hänger
våta trista grå draperier
från vilka sakta ohejdbart sipprar
fuktvätaoch ogenomskinlighet

så aspekten blir den
som bakom dina tårdränkta ögon

man ser fan ingenting
och ändå vetman
att därbakom
finns fasan




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-05 16:49



Bookmark and Share


  Line W
Starkt! Kram
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP